Popretorik

Att få beröm då man går en kurs i presentationsteknik är väl mysigt, men om du har ett överdrivet behov av att bli strykt medhårs och att enkom mätta egot så ber jag dig vänligt men bestämt att inte läsa vidare. Jag är nämligen inte den retorikcoach du söker.

Om du däremot är redo att satsa stolthet, svett och hårt arbete för att bli en j..ligt vass presentatör så ber jag dig kika nedan vad fyra smarta personer gjort, och gör just nu. De har valt att gå Individuell Presentationsteknik med mig. Vi träffas – en och en – under fem ggr (två timmar varje gång), där de drillas för att nå 110 % av deras fulla potential som inspirerande retoriker och ledare. Målsättningen är att deltagare jag möter fem gånger aldrig mer enbart ska informera, de ska inspirera sin publik, kunder eller kollegor. De ska äga scenen, de ska spela huvudrollen, och inte låta PPT få ta över den rollen.

Jag har plats för fem personer till under våren/sommaren. Se till att satsa denna unika period i ditt liv till att bli en karismatisk talare, för det kommer komma en tid då Corona återigen bara är en öl, då kommer du garanterat ha nytta av att vara kommunikativt alert som aldrig förr.

”Till alla er som funderar på att gå Individuell Presentationsteknik med Kjell har jag bara en sak att säga; GÖR DET! Det är skitjobbigt, utmanande och självrannsakande men framförallt är det utvecklande, roligt och extremt nyttigt! Jag tränade för Kjell, och jag kan intyga att han är amazing. På riktigt! Jag har gått flera retorikutbildningar och talarträningar innan, men INGEN har gett i närheten så mycket som min träning hos Kjell. Så till alla där ute – just do it! Boka honom! Och till dig Kjell – tack för att du hjälpte mig ta plats på scen och bli en skickligare talare! Jag utvecklas fortfarande varje vecka tack vare vår talarträning! Du är så jäkla bra!”

Soraya Axelsson Head of H22, the city of Helsingborg

”Filar på läxan jag fått av Kjell Dahlin i individuell presentationsteknik, inför nästa utbildningstillfälle. Häftigt att utmana sig själv med att bli filmad och i nästa steg konstruktivt kritiserad av ett fullfjädrat proffs, när man håller i en presentation. Att nervositeten och obehaget inför detta moment byttes mot inspiration och wow-insikter redan efter första tagningen och den feedback Kjell gav, är riktigt häftigt!”

Salla Koistinen, VD Azalea Care AB

”Jag har gått individuell retorikkurs med Kjell och det har varit jättebra! Jag kan varmt rekommendera alla som har möjligheten att göra detsamma. Kjell är en fantastisk inspiratör och en grymt bra coach. Jag hade aldrig kommit så här långt utan dig Kjell!! Tack!”

Maria Ekeberg, Rektor och Ledarskapsutvecklare

”Vilket bra tillfälle för den som vill bli bättre på presentationsteknik och kommunikation! Jag har haft förmånen att jobba med Kjell vid ett antal tillfällen och har sedan dess några ”nyttiga verktyg” i verktygslådan jag använder. Jag rekommenderar gärna Kjell för den som vill bli bättre!”

Mikael Graffman, Styreslseordförande ABT Bolagen

 

Så, är du redo? För offert ring eller mejla mig! Kjell Dahlin, 070-631 11 11, kjell.dahlin@popretorik.se