Popretorik

OBS! Helt ny kurs som sammanför retorik, storytelling samt presentationsteknik! OBS! Du kommer spelas in på film – en film du får behålla!

Efter att ha varit tränare i retorik, presentationsteknik samt storytelling i 24 års tid så är det dags! Dags att istället för att hålla tre separata kurser (som jag gjort fram till dags dato), att hålla en kurs – Den ultimata kursen. Kursen From Word To Action, som under två dagar sammanför de tre benen; Retorik, Presentationsteknik samt Storytelling. För det går inte – enligt mig, utifrån mina alla års erfarenhet av retorikkurser – att tala kommunikation utan att de tre ingredienserna ovan är involverade.

Det är likt en triangel där retorik är kronan, talekonsten är teorin, det behövs givetvis retoriska verktyg. Men för att gå från teori till praktik, behöver vi öva på presentationsteknik. Och för att göra detta med hjärta och själ använder vi storytelling. Under två dagar kommer du lära dig massor av verktyg, som du på plats kommer få använda då din presentation spelas in med ett ämne som är relevant för din vardag.

Detta är enligt mig en kurs där godbitarna inom kommunikation serveras på ett smörgåsbord som är användbart för alla som sysslar med kommunikation, muntlig som skriftlig. Oavsett om du jobbar med försäljning, HR, kommunikation eller ledarskap.

fakta om kursen:

Plats:
Thoresta Herrgård i Upplands-Bro utanför Stockholm
Datum:
22-23 september 2020
Tider: 
9.00–16.00 båda dagarna
Totalpris för två dagar: 
14 200 SEK ex moms. Då ingår fm/em-fika samt lyxig tvårätterslunch, all kursdokumentation, övningsmaterial samt två filmer med personliga presentationer. Övernattning går att ordna till humana priser i mysiga enkelrum.
Anmälan: 
Fyll i anmälningsformuläret eller kontakta kursledaren på kjell.dahlin@popretorik.se eller mobil 070-631 11 11.