Popretorik

Retorikkurs, storytelling, presentationsteknik

Den 10-11 0ktober är det premiär för en kurs som kopplar samman Retorik, Presentationsteknik samt Storytelling i en och samma kurs!

Efter att ha varit tränare i retorik, presentationsteknik samt storytelling i arton års tid så är det dags! Dags att istället för att hålla tre separata kurser (som jag gjort fram till dags dato), att hålla en kurs – Den ultimata kursen. Kursen som under två dagar sammanför de tre benen; Retorik, Presentationsteknik samt Storytelling. För det går inte – enligt mig, utifrån mina arton års erfarenhet av retorikkurser – att tala kommunikation utan att de tre ingredienserna ovan är involverade.

Det är likt en triangel där retorik är kronan, talekonsten är teorin, det behövs givetvis retoriska verktyg. Men för att gå från teori till praktik, behöver vi öva på presentationsteknik. Och för att göra detta med hjärta och själ använder vi storytelling. Under två dagar kommer du lära dig massor av verktyg, som du på plats kommer få använda då din presentation spelas in med ett ämne som är relevant för din vardag.

Detta är enligt mig en kurs där godbitarna inom kommunikation serveras på ett smörgåsbord som är användbart för alla som sysslar med kommunikation, muntlig som skriftlig. Oavsett om du jobbar med försäljning, HR, kommunikation eller ledarskap.

Den 10-11 oktober kör vi jungfruturen med detta upplägg. Jag tar in max 8 deltagare och prislappen ligger på 9 999 SEK ex moms (framöver kommer den ligga på 14 200 SEK ex moms så passa på).

Kursdagarna kommer att hållas på Finlandshuset, centralt i Stockholm och all dokumentation, filminspelning samt lunch ingår.

 

Anmälan görs genom att mejla kjell.dahlin@popretorik.se