Popretorik

Nu kan du anmäla dig till en grundkurs i retorik med mycket praktisk träning!

Du är inte ensam. De flesta får fjärilar i magen inför tanken på att ställa sig upp och tala inför en grupp. Men man kan lära sig att bemästra situationen. Förberedelser, rätt teknik, retoriska knep & trix och träning är hörnstenarna i att kunna utveckla en säker presentationsstil. För att kunna framträda med ökad säkerhet och självförtroende gäller det att ha de grundläggande kunskaperna i ryggraden och att våga lita på sin personliga framtoning.

Välkommen till två dagar fyllda av energi och aktivitet! Kjell Dahlin har lång erfarenhet av att undervisa i presentationsteknik, retorik och storytelling med mycket goda resultat! Du får lära dig hur du på bästa sätt förbereder och genomför en presentation; du får praktiska tips och råd och mycket praktisk träning.

De här delarna går vi igenom:
• Kom över din rampfeber
• Förbered dig praktiskt och mentalt
• Förstärk ditt budskap med ord (retorik), kroppsspråk, bilder och teknik

Mer information

PLATS: Lastberget Konferens & Upplevelse i Bålsta

MÅLGRUPP: Alla yrkesverksamma som dagligen kommunicerar i tal eller skrift: till exempel säljare, ledare, projektledare, egenföretagare, kommunikatörer, kundmottagare m.m. Ja, alla har nytta av denna kurs!

TIDER: 9.00–16.00 båda dagarna, fm & em fika samt lunch ingår. Vidare ingår i priset all kursdokumentation, övningsmaterial samt två filmer med personliga presentationer.

TOTALPRIS FÖR TVÅ DAGAR: 6 900 SEK ex moms

ANMÄLAN: Sker direkt till kursledaren kjell.dahlin@popretorik.se eller mobil 070-631 11 11