Popretorik

Nästa kurs ”From Word To Action” 14-15 mars 2018 i Stockholm!

För ca en månad sedan ”provkörde” jag en kurs jag funderat på att hålla i åratal. En tvådagarskurs som skulle vara som ett smörgåsbord med Retorik, Presentationsteknik & Storytelling som huvudingredienserna. Det blev precis så bra som jag hoppats på. Se nedan vad några deltagare tyckte, och du, i mars 2018 kör vi igen. Max 8 pers i rummet, så boka nu!

”Kursen var definitivt över förväntan. Den lättsamma tonen som genomsyrade bägge dagarna gjorde kunskapen väldigt lätt att ta till sig, så utan tvekan riktigt bra!” Joacim Bratt, Randstad

”Jag tyckte kursen var inspirerande. Jag tyckte det var väldigt bra att filma sina tal och jag känner att jag kommer ha nytta av det i mitt arbete. Samtidigt har kursen gjort att jag vill lära mig mer om storytelling och kommunikation i allmänhet. Väldigt bra ingång till ämnet!” Anna Rautio, Hyresgästföreningen

”Slutbetyget på kursen är helt klart godkänt. Det var också nyttigt att få framföra talet och sedan få feedback så att man kunde förbättra sig.” Christer Thomasson, Bristol-Myers Squibb

LÄS MER! KLICKA HÄR!